Tattoo Studio

|
Tattoo StudioTattoo Studio - How To Choose A Safe Tattoo Studio
Prin Muhibbi

Alegerea un studio de tatuaj este vital pentru sanatatea dumneavoastra. Fiecare stat are legi diferite, care reglementează studiouri de tatuaj. Consultaţi-vă cu starea Dvs. local care reglementează de birou pentru a afla ce regulamente sunt acolo. Acest lucru înseamnă că, de obicei, finalizarea cu succes a unui curs de departament de sănătate pe transmiterii de boli infecţioase a fost luată şi un examen a fost trecut. În primul rând, atunci când introduceţi un studio de tatuaj, aruncaţi o privire în jur. Acesta ar trebui să fie curate şi organizat. Dezinfectanţi utilizate ar trebui să fie aprobat APE. Întrebaţi despre de membru artistului profesionist. Artisti Tattoo care aparţin organizaţiilor profesionale de obicei, să ţină pasul cu cele mai recente tendinţe şi cele mai bune practici. Dacă există legi în vigoare în statul dumneavoastră pentru studiouri de tatuaj, acesta este, de obicei departamentul local de sănătate care reglementează studiouri de tatuaj.

Uita-te la tatuaj artistul a face lucrul la un alt client pentru a vedea dacă vă place stilul lor şi pentru a vedea că ele sunt în conformitate cu proceduri în condiţii de siguranţă.

Uita-te pentru următoarele elemente. În cazul în care artistul a vă spune acestea nu sunt necesare sau "Overkill", lasă imediat şi du-te caute un alt studio. Sănătatea dvs. este mai important decât riscul de a folosi un artist tatuaj, care este mai mică decât dedicat în totalitate cel mai sigur practici în atelierul lui sau a ei.

1. Autoclavă - o autoclavă este folosit în spitale de a steriliza echipamente. Acesta utilizează căldură, cu aburi, şi presiunea de a ucide în fiecare organism de pe echipament. De obicei durează aproximativ o oră pentru un autoclavă pentru a rula un ciclu de la o pornire la rece pentru a ucide în mod eficient toate organismele. Tatuaj artist ar trebui să curăţaţi primul echipament şi apoi puneţi-l într-o husă special înainte de a pune în autoclavă. Bara de acul şi tub sunt piese reutilizabile de echipament care trebuie să fie sterilizate înainte de fiecare utilizare.

2. Single Items Utilizare

De unică folosinţă un produs ar trebui să fie folosit doar o singură dată, astfel încât şansele de contaminare încrucişată sunt eliminate. Articole de unică folosinţă includ:

De cerneală

Cupe de cerneală

Mănuşi

Needles

Cele mai multe dintre aceste elemente sunt achiziţionate în ambalajul steril care ar trebui să fie deschis în faţa dumneavoastră, chiar înainte de artist începe activitatea.

3. Spărturi / Biohazard de containere

Acele folosite şi obiectele care au venit în contact cu sângele sau fluidele corporale ar trebui să fie eliminate într-un obiecte ascuţite / container risc biologic.

4. Un container universale pentru orice unguent, tus, apa, etc, nu ar trebui să fie utilizată mai ales în cazul în care oricare dintre aceste elemente au fost îndepărtate de pe recipientul pentru a fi utilizat pe un client.

5. Unele studiouri sunt obligate prin lege să aibă o chiuveta, în zona de lucru alimentate atât cu apă caldă şi rece. Noţiuni de un tatuaj este foarte sigur dacă alegeţi dumneavoastră de studio cu înţelepciune.

Găsirea Tattoo Studio - Noţiuni de tatuaj meu 1
Prin Gin Blanker

Acolo nu sunt lipsa de directoare de studiouri de tatuaj şi magazine tatuaj. Deci, nu este greu de a "găsi Studio tatuaj" per-se. Cu toate acestea, este dificil să-i spuneţi care unul are artist bun tatuaj şi echipamente.

After you've flipped your list of tattoo studios, the next thing to do is to visit them. A lot of tattoo studios are a small, a little dark and the people inside has all sorts of fierce looking tattoos. If you meet with mean artists, leave immediately. Getting a tattoo should be a pleasant event.

Akin your self to window shopping. If your have a good general feel, speak to the tattoo artist.Tattoo Studio You should have done your research on general tattoo stuff before you look for an artist.

If you're convince that you've found a nice artist, do ask to see their portfolio. You need to verify the work of your artist. The portfolio is a collection of photos of the artist's work. If you're lucky, you might see a new customer with his or her new tattoo done. Some people think that it is bit rude to ask to see the artist's work. Rest assure, all good artist will be more than happy to show you their work. 2) Are the borders uniform in width? If the tattoo artist has passed all these, and most importantly, you feel good about the artist. Get some designs and choose roughly what you want. Better still, if you like a design, print it out and show your tattoo artist. Best Wishes to you, my tattoo friend

0 comments:

Post a Comment

 

Design by M-ZONE | Privacy Policy